ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

Η αποχαιρετιστήρια γιορτή της Σχολής Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 το απόγευμα στο γήπεδο της Ανατολής, παρουσία πλήθους αθλητών, γονέων και φίλων της ομάδας.

Παραβρέθηκαν οι αθλητές της πρωταθλήτριας ομάδας των Νέων, των Παίδων, Προπαίδων, Junior, ProJunior, Bambini, Κορασίδων και Νεανίδων.
Παραβρέθηκαν επίσης οι προπονητές της Σχολής: Στράτος Γκαρόζης (Uefa A’), Αντώνης Κοζανίτης (Uefa A’), Κώστας Γεωργάκης (Uefa A’), Δημήτρης Κατερίνης (Uefa C’), Φώντας Γήττας (Uefa C’), Χρήστος Βαζάτης (Uefa C’),  Μανώλης Λιαπάκης (Uefa C’), και σύσσωμη η Διοίκηση.

Οι νέοι αθλητές της ομάδας μας είχαν την δυνατότητα να παίξουν χαλαρό δίτερμα, να χορέψουν και να διασκεδάσουν, ενώ η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής κέρασε σουβλάκια σε όλους.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ανατολής Μιχάλης Τικμανίδης, σε δηλώσεις του έκανε ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια και δήλωσε πως τη νέα χρονιά η Ομάδα της Ανατολής θα στηριχτεί σε σημαντικό βαθμό σε παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου της. Τόνισε ακόμη πως θα γίνει προσπάθεια διεύρυνσης της συνεργασίας με το AEK F.C. Development Network.