ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ LEGENDS 2004 – ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ LEGENDS 2004 – ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο Α.Ο. Ανατολής στηρίζει τον φιλικό αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ομάδας του 2004 και της Ομάδας επίλεκτων βετεράνων Ηπείρου. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη 20-02-2019 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», στις 4.
Η Εθνική Ομάδα – «θρύλος» του 2004 πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου κατακτώντας στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004 το Πρωτάθλημα Ευρώπης. 
Στην ομάδα Επιλέκτων Ηπείρου θα συμμετάσχει και ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών του Α.Ο. Ανατολής κ. Στράτος Γκαρόζης.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι «γιορτή ποδοσφαίρου» στην οποία είναι καλεσμένοι όλοι φίλαθλοι και μη, αφενός για να τιμήσουν με την παρουσία τους τους Έλληνες διεθνείς που έγραψαν ιστορία και αφετέρου, για να απολαύσουν ένα ποδοσφαιρικό θέαμα απαλλαγμένο από κάθε είδους σκοπιμότητα.

Η διοργάνωση γίνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου και εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

Η LEGENDS 2004

Με την Εθνική Ομάδα θα αγωνιστούν οι: Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Κώστας Κατσουράνης, Γιάννης Γκούμας, Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Χαριστέας, Παντελής Καφές, Βασίλης Λάκης, Θεόδωρος Ζαγοράκης, Ντέμης Νικολαϊδης, Τραϊανός Δέλλας, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Τάκης Φύσσας, Στέλιος Βενετίδης, Μιχάλης Καψής, Γιώργος Γεωργιάδης, Βασίλης Τσιάρτας, Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος,

Προπονητής είναι ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Η Επίλεκτη Ηπείρου

Την επίλεκτη ομάδα της Ηπείρου αποτελούν οι: Ξενοφώντας Γήττας, Γιώργος Σίμος, Αθανάσιος Κουβεντάρης, Παύλος Βαρτζιώτης, Στράτος Γκαρόζης, Λάζαρος Σέμος, Μιχάλης Μπόλος, Μανώλης Λιαπάκης, Κώστας Γιαννάκης, Κώστας Ντέτσικας, Αλέκος Μπούρμπος, Αντώνης Βλάχος (από την Π.Ε. Ιωαννίνων), Παναγιώτης Γεωργίου, Γιάννης Νταλάκας (από την Π.Ε. Άρτας), Κώστα Λέντζος, Γιώργος Χριστοδούλου (από την Π.Ε. Πρέβεζας), Χρήστος Μήτσης, Αλεξ. Καρύδης (από την Π.Ε. Θεσπρωτίας).

Προπονητής είναι ο Γιώργος Οικονόμου

Διαιτησία: Δημήτρης Θάνος, Κώστας Δάλλας, Δημήτρης Γούκος, Κοσμάς Χαρίσης

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από τη Novasports!