ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Ε.Π.Σ.ΗΠ. Κ14Α 2018-2019

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Ε.Π.Σ.ΗΠ. Κ14Α 2018-2019

ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Κ14Α ΕΠΣΗΠ 2018-2019

Το πρωτάθλημα της Κ14Α Στέφανος Γεράσης της Ε.Π.Σ.Ηπείρου κατέκτησε ο Α.Ο. Ανατολής, επικρατώντας στον τελικό των Play Off στα πέναλτι με 4-3 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η Κ14Α του Α.Ο. Ανατολής – ΑΕΚ F.C. Development Network, έχοντας τερματίσει πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημα, κατέκτησε πανάξια τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η επιτυχία αυτή έρχεται μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ14Β και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από την Κ16 του Α.Ο. Ανατολής στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ.ΗΠ. Ολοκληρώνει δε τον κύκλο των επιτυχιών του Σωματείου για τη φετινή χρονιά που ξεκίνησε με την κατάκτηση από την Ομάδα Ανδρών του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και την άνοδό της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία αλλά και την πρώτη συμμετοχή της Γυναικείας Ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής θα ήθελε:

  • Να συγχαρεί τους νεαρούς αθλητές όλων των ομάδων που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα υποδομών, να τους ευχηθεί υγεία και χαρά για το μέλλον τους και να συνεχίσουν να αθλούνται δια βίου στο άθλημα που αγαπάνε.
  • Να συγχαρεί όλα τα Σωματεία που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα υποδομών για το αθλητικό και πολιτισμένο πνεύμα που που επέδειξαν.
  • Να συγχαρεί την Ε.Π.Σ.ΗΠ. και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Κ. Βρακά για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή των πρωταθλημάτων υποδομών.
  • Να ευχαριστήσει τους προπονητές της Ακαδημίας του Α.Ο. Ανατολής – ΑΕΚ F.C. Development Network κ.κ. Στράτο Γκαρόζη, Ηλία Αντώνογλου, Δημήτρη Κατερίνη, Χρίστο Βαζάτη, Χάρη Πανταζή και Θοδωρή Λαϊνά για την δουλειά και το ενδιαφέρον που δείχνουν για την εξέλιξη των αθλητών και αθλητριών τους.
  • Να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους του Δικτύου ΑΕΚ FC Development Network για την μακρόχρονη και αγαστή συνεργασία.

Για την ιστορία, στον τελικό της Κ14Α συμμετείχαν:
Διαιτητές: Μαγγιώρος – Σπυρογιώτης – Παπαδόπουλος Α.
Α.Ο. Ανατολής: (Στράτος Γκαρόζης) Καρβέλης, Μίνης, Σαούγκος Γι., Ζαχαράκης, Κουτσός, Καγκιούζης, Τζίμας, Αλεξίου, Βλέτσας, Τσαργοβίστας, Παΐλας. Αγωνίστηκαν και οι: Χαντζάρας, Βήκας, Ρίζος, Αγγελής, Σάννας, Σαούγκος Αγ., Μπόλοσης.
Π.Α.Σ. Γιάννινα (Νίκος Νίτας): Κασιόλας, Ζούμπας, Ζιώγας, Φούκης, Μακρής, Τζιφάκης, Ντίνος, Σκαργιώτης, Νίτας, Χάιδας, Γιαούπι. Αγωνίστηκαν και οι: Τσουκάλης, Ιωάννου, Πιλαφάς, Γεωργίου, Βλάχος, Παππάς.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο σχετικό άλμπουμ στο Facebook.